tisdag 22 mars 2011

Vårväder i Skärgården

Helgen bjöd på fantastiskt väder. Lördagen började fenomenalt med ett besök till Stockholms kanske mäktigaste klippa, Stora Skramsö. Hade Skramsö inte varit en ö som man endast kan nå vattenvägen hade det varit en av Stockholms populärare klätterdestinationer.

Här är lite bilder och en filmsnutt från Skramsö



Söndagen tillbringades på Bistaberget i Sörmland och äntligen fick Projektet ett vackert slut när Scott Mooney knöt ihop nyturspåsen på Moonwalker, 8a, långt till höger på klippan. Liten risig film om detta kommer i dagarna.

4 kommentarer:

Kristofer sa...

Alltid kul med film Robin, men vem var det som stod för musiken?

//Kristofer

E9 Climbing sa...

Far man va nyfiken och fraga vad ni gjorde pa Skramso? Vet inte om ni testa lotus med den nya "extra" bulten. Jag angrar lite att jag gick med pa att satta den och andra extra bultar pa Yippi etc.. Dom va ju aventyrliga nu tillgangliga... Inte en bra utveckling

Putte sa...

Jag tycker: "Bygg bro nu"...

Robo sa...

@ E9 Climbing.
Vi hade en halvdag där så det enda vi gjorde var Lotus med en nya extrabulten. Dumt att ångra att du satte den. Det är ju en sporttur i övrigt så varför vara idiot å sätta första medvetet högt? Jag har mycket lite förståelse för det resonemanget. En sporttur är en sporttur. Vill man ha "äventyr" så är Lotus fel led oavsett avsaknad "extra bult". Äventyr i all ära men när man väl använder borrmaskinen, som du gjort på Skramsö så har man väl på sätt och vis gjort inskränkningar i "äventyret".

@Putte.
Det hade varit trevligt. Går att bygga linbana =)